Barbecue
proeverij

Dit is een combinatie van barbecue en tappas.

Geen grote stukken vlees met salades, maar een gevarieerde  proeverij van al wat onze regio te bieden heeft.

Vlees van het Herefords rund uit Kessel, het Limburgs kloostervarken en het Leudal lam, groenten uit de omgeving en brood van de lokale bakker.

Bekende klassiekers uit de Spaanse tappas cultuur worden bereid met regionale producten.

 

Alle warme producten kunnen op de barbecue bereid worden.

Aangezien we met seizoensproducten werken  kunt u hier een actuele uitgebreide productlijst aanvragen.

Kosten vanaf 19,50 pp.

Barbecue
proeverij

Dit is een combinatie van barbecue en tappas.

Geen grote stukken vlees met salades, maar een gevarieerde  proeverij van al wat onze regio te bieden heeft.

Vlees van het Herefords rund uit Kessel, het Limburgs kloostervarken en het Leudal lam, groenten uit de omgeving en brood van de lokale bakker.

Bekende klassiekers uit de Spaanse tappas cultuur worden bereid met regionale producten.

 

Alle warme producten kunnen op de barbecue bereid worden.

Aangezien we met seizoensproducten werken  kunt u hier een actuele uitgebreide productlijst aanvragen.

Kosten vanaf 19,50 pp.

Barbecue
proeverij

Dit is een combinatie van barbecue en tappas.

Geen grote stukken vlees met salades, maar een gevarieerde  proeverij van al wat onze regio te bieden heeft.

Vlees van het Herefords rund uit Kessel, het Limburgs kloostervarken en het Leudal lam, groenten uit de omgeving en brood van de lokale bakker.

Bekende klassiekers uit de Spaanse tappas cultuur worden bereid met regionale producten.

 

Alle warme producten kunnen op de barbecue bereid worden.

Aangezien we met seizoensproducten werken  kunt u hier een actuele uitgebreide productlijst aanvragen.

Kosten vanaf 19,50 pp.

Denk aan gehaktballetjes in pittige tomatensaus (Albondiga’s), die in een gietijzeren pannetje op de barbecue kunnen.

Mozzarella met tomaat en basilicum uit Venlo, pincho’s van diverse vleessoorten, salsa’s, mini burgertjes, diverse soorten bruschetta’s, truffelaardappeltjes en gegrilde groenten.

Denk aan gehaktballetjes in pittige tomatensaus (Albondiga’s), die in een gietijzeren pannetje op de barbecue kunnen.

Mozzarella met tomaat en basilicum uit Venlo, pincho’s van diverse vleessoorten, salsa’s, mini burgertjes, diverse soorten bruschetta’s, truffelaardappeltjes en gegrilde groenten.

Denk aan gehaktballetjes in pittige tomatensaus (Albondiga’s), die in een gietijzeren pannetje op de barbecue kunnen.

Mozzarella met tomaat en basilicum uit Venlo, pincho’s van diverse vleessoorten, salsa’s, mini burgertjes, diverse soorten bruschetta’s, truffelaardappeltjes en gegrilde groenten.

Ja

Ik ontvang graag jullie nieuwsbrief (4x p/j)

Ja

Ik ontvang graag jullie nieuwsbrief (4x p/j)

Ja

Ik ontvang graag jullie nieuwsbrief (4x p/j)

© MMhoreca 2023 || Webdesign door  Kitewebsites